Zapraszamy wszystkich forumowiczów do wypowiadania się na tematy związane z naszymi szkoleniami i nie tylko...
Witam.
Podobała mi się bardzo forma warsztatów. Można było się dużo nowego i praktycznego nauczyć.
Zawsze szefowie pojawiali się, gdy tylko coś trzeba było doradzić.
Dobór potraw super, szybie proste, ale bardzo efektowne. Zapewne coś wykorzystam.
Oczywiście fajna atmosfera, można bawić się gotowaniem no i oczywiście potem z przyjemnością degustować. Na pewno skorzystam jeszcze z warsztatów i kogoś zachęcę do zabawy z gotowaniem.
Pozdrawiam.
Offline
Administrator
Dziękujemy i cieszy nas ,że się podoba...Do zobaczenia...
Offline
Forma warsztatów rewelacyjna- każdy mógł się czegoś nauczyć, podejrzeć, posmakować. Już zaczęłam Was dalej polecać znajomym
Oczywiście zapiszę sie na kolejne warsztaty organizowane w Katowicach.
Dziękuję Wam- Twórcom projektu za pomysł i Wasze zaagnażowanie
Offline
Administrator
Jessie...jesteśmy z Ciebie bardzo dumni... :applause
Offline
Witam skromne grono forumowiczów. Przychylam się oczywiście do wszystkich pozytywnych opini na temat ostatnich warsztatów. Wupróbowałam już kilka przepisów i ... i nie jest źle . Zrobiłam zupę i bardzo mi smakowała. Mojej mamie, specjalistce od zup tradycyjnych bardziej smakowały... grzanki
podane do zupki. Pana cotta hmm - bardziej smakowała mi na warsztatach, chyba za bardzo skupiłam się na kolorze i przesadziłam z pietruszką. No i sałatka, którą robiłam w wersji z czosnkiem i bez, z kurczakiem i bez ale zawsze oczywiście z fetą. Można powiedzieć, że to bardziej ekskluzywna wersja tzw. sałatki śmieciuchy (dajemy wszystko co mamy pod ręką + śmietana z majonezem) ale te zblenderowane zioła i smażona feta robią z niej sałatkę la Pompadur
. Taka drobna porada (nie wiem czy nie podpadne naszym mistrzom) ale jeżeli wystygnie wam feta to dać ją na 15 sekun do mikroweli i znowu mamy mięciutką fetę. Uff troszkę się rozpisałam. Pozdrawiam i do zobaczenia na kuchni włoskiej.
Offline